Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Cum and see me (via Anders Frihamn)

Ett ytterst kort klipp med en melodi som faktiskt är en av mina favoriter, men ska jag vara helt ärlig så minns jag inte om den hette så. Hade jag varit lite mer förutseende hade jag frågat Alexandra om hon hade den fulla versionen men det har jag irrat bort så….men kanske någon gång snart i en framtid nära oss 🙂 Mjahapp, så var klockan över 22 igen då och dags för sista inlägget. Inte för a … Read More

via Anders Frihamn

Comments
2 Responses to “Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Cum and see me (via Anders Frihamn)”
  1. Anders J says:

    My webcam var det ja, vart finner man den? Funderar iofs på att göra en egen vido på youtube 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: